Felszereltségünk

Rendelőnk felszerelésekor különös gondot fordítottunk a legkorszerűbb technológiák kiválasztására, amelyek lehetővé teszik a hatékony és magas minőségű ellátás biztosítását.

Így rendelőnk a piacvezető amerikai A-dec fogászati szék-, bútor- és berendezésgyártó cég, valamint a szintén piacvezető japán GC fogászati anyaggyártó cég referencia-rendelője lett.

Kezeléseink döntő részét optikai nagyítás (loupe) alatt végezzük, amelynek köszönhetően lényegesen több részlet figyelembevételével, jóval magasabb precizitást tudunk elérni.

Ezen túlmenően a kezeléseink dokumentálására különböző modern fogászati digitális képalkotó technológiákat alkalmazunk, úgymint a hagyományosnál ötször alacsonyabb sugárdózisú digitális röntgen, valamint az orálkamera. Ezek segítségével a kezelés ideje alatt könnyen megvalósítható a páciens magasabb színvonalú tájékoztatása és a kezelés részletes nyomon követése.

Magyarországon jelenleg egyedülálló fogászati eszközfertőtlenítő bútorrendszerünk (A-dec ICC) biztosítja eszközeink és berendezéseink hatékony tisztítását, elkerülve a keresztfertőzések lehetőségét.

Rendelőnkben továbbá lehetőség van softlaser-készülék használatával elősegíteni a szövetek gyorsabb és szövődményektől mentes regenerációját.