Tel: +36-1-239-2083
Dr. Faluhelyi Péter

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 1998-ban. Az egyetem Fogpótlástani Klinikáján tíz évig tanársegédként vett részt az oktatásban, a betegellátásban és klinikai kutatásokban. 2000-ben tette le a Fog- és Szájbetegségek Szakvizsgát, majd 2005-ben szakvizsgázott Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan tárgyköreiben.

Tanulmányait 2008-ban bővítette Németországban, a Münsteri Egyetemen megszerzett Implantológiai Mesterfokozattal. Azóta számos hazai és külföldi továbbképzés aktív résztvevője előadóként és hallgatóként. Az A-dec Fogászati Ergonómia, valamint a C-Tech SD Mini Dental Implant kezelések hivatalos magyarországi oktató orvosa.

Jelenleg háromszékes magánrendelőjében fogszakorvos kollégáival, asszisztenseivel és dentál higiénikusával nyújt teljeskörű fogászati ellátást. Rendelője a piacvezető amerikai A-dec fogászati szék- és berendezésgyártó cég, valamint a japán GC fogászati anyaggyártó cég referencia-rendelője, így korszerű felszereltsége révén magas szintű és igen hatékony betegellátást tud nyújtani, figyelembe véve a páciensek igényeit és kényelmét.

Beszélt nyelvek: francia, angol

Telefon: +36-20-929-0701